Költségvetés, könyvelés

Családi költségvetés

Talán az első jelentős lépés pénzügyi tudatosságunk útján amikor elkezdünk minden hónapra költségvetést készíteni, azaz megtervezzük pénzügyileg hónapunkat. Nem csak úgy elképzelések szintjén, hanem papírra vetve (vagy éppen gépbe írogatva, kinek, hogy tetszik). Ez az eszközünk ehhez kíván segítséget nyújtani, hogy Önnek ne kelljen kitalálnia, hogy milyen kategóriák mentén osztályozza a kiadásait, hogy ne azon kelljen gondolkoznia, hogy vajon mi maradt ki. Itt mindent egy helyen megtalál, sőt, többi eszközünkkel akár napról napra nyomon követheti kiadásai alakulását.
Tovább a családi költségvetés készítéséhez >>

Bevételek, kiadások könyvelése

Dobos László Dávid Független Pénzügyi Tervező

Ha már elkészítette költségvetését a hónapra fontos, hogy ellenőrizni is tudja vajon tényleg a terv szerint alakulnak-e a dolgok. Ehhez nyújt segítséget a könyvelés modulunk. Ezen eszköz segítségével minden bevételét és kiadását napról napra vezetheti, (legyen az egy plazma tévé vagy csak egy parkoló jegy) és nyomon követheti, hogy a valóságban mely pontoknál és milyen irányba tér el terveitől.
Tovább a könyvelés vezetéséhez >>

Kimutatások

Dobos László Dávid Független Pénzügyi Tervező

Természetesen mit sem érne az egész hónapos kitartó munkánk (költségvetést készítünk, minden apró kiadást könyvelünk) ha hó végén nem tudnánk az eredményeinket értékelni. Kimutatásaink segítenek eligazodni a számok tengerében és reményeink szerint pár hónap használat után rávilágítanak azokra sötét foltokra ahova gyakran pénzünket tesszük.
Tovább a kimutatások megtekintéséhez >>

Legfrissebb:
Tekintse meg a családi költségvetés készítő eszköz bemutató videóját!