Kalkulátorok

Egyszerű nyugdíj kalkulátor

egyszerű nyugdíj kalkulátor

Ezzel a kalkulátorral egyszerűen, pillanatok alatt kiszámolhatja, hogy mekkora havi megtakarításra van szüksége ahhoz, hogy kívánt nyugdíjaskori életszínvonalát megteremthesse önmagának. A program sokrétűen kalkulál az infláció hatásaival és feltételezett hozammal is és szövegesen is elemzi az eredményeket. Célja, hogy kiindulópontként szolgálhasson több, nyugdíjjal (vagy gyermek taníttatására való felkészüléssel) kapcsolatos problémakör átgondolásához.
Tovább az egyszerű nyugdíj kalkulátorhoz >>Befektetés kalkulátor

befektetés kalkulátor

Számolja ki könnyedén befektetése vagy megtakarítása alakulását kalkulátorunk segítségével! Akkor használja ezt a kalkulátort ha arra kiváncsi, hogy hogyan alakul megtakarítási programja, vagy most áll döntés előtt és szeretné megtudni mire számíthat a jövőben az adott lépés megtétele esetén. Kalkulációját el is mentheti, így bármikor könnyedén rendelkezésre állnak tervének paraméterei.
Tovább a befektetés kalkulátorhoz >>
Bemutató videó >>Járadék kifizetés kalkulátor

Járadék kifizetés kalkulátor

Ezt a kalkulátort akkor használja ha már jelentős mértékű megtakarítása van vagy az előző kalkulátorunkkal megtervezett egy bizonyos összegű megtakarítást, és arra kiváncsi, hogy ebből évente mekkora összeget tud kivenni, illetve, hogy hány évig lesz elegendő ez a pénzösszeg.
Tovább a járadék kifizetés kalkulátorhoz >>
Bemutató videó >>Nyugdíj kalkulátor

nyugdíj kalkulátor

Ez a kalkulátor lényegében egy megtakarítási és egy járadék kifizetési kalkulátor együtt.Talán fölmerült már Önben is a kérdés: Mennyivel kell többet félretennem ahhoz, ha azt szeretném, hogy az összeg amit nyugdíjas koromban a megtakarításomból kiveszek az infláció mértékével növekedjen? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphat választ ezen kalkulátorunk használatával.
Tovább a nyugdíj kalkulátorhoz >>Hitel kalkulátor

hitel kalkulátor

Hitel kalulátorunk segítségével megtudhatja hogy mekkora törlesztőrészletre számíthat és hogy ebben a havi kötelezettségben hogyan alakul a banknak fizetendő kamat és a tőke törlesztésének aránya.
Tovább a hitel kalkulátorhoz >>

Mentett kalkulációk

Itt találja csoportosítva elmentett kalkulációit.